blijven
testen
voor
verbetering

Online hoortest

Online hoortest                Afspraak voor uitgebreide hoortest

Verstaat u mensen niet goed? Heeft u moeite om een gesprek in een groep mensen te volgen? Heeft u wel eens last van (periodieke) slechthorendheid? Heeft u meer moeite met horen als er veel achtergrondgeluid is zoals in een restaurant of op straat?

Zowel op jonge, middelbare als op oudere leeftijd kan gehoorverlies ontstaan. Hoorverlies kan al kleine fysieke gevolgen met zich meenregen zoals: vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid en stress.
Als u dit tijdig signaleert kunt u een verder verlies of eventuele beschadiging van uw gehoor voorkomen door het doen van een gratis, geheel vrijblijvende gehoortest bij Kees Horen.

Uw gehoor wordt getest door middel van verschillende testen De resultaten van de test worden vervolgens weergegeven in een audiogram. Hiermee kan Kees Horen u een professioneel advies geven.

De tijdsduur van een gehoortest is ongeveer 50 minuten en is geheel vrijblijvend. De test vindt plaats in de professionele gehoorstudio bij Kees Horen aan de Dellaertlaan in Beverwijk. Kees Horen beschikt over een breed netwerk met de meest betrouwbare leveranciers van kwalitatieve hoortoestellen. Hierdoor kunnen we samen de keuze maken die het best past bij uw persoonlijke behoeftes. Kees Horen is uw vakkundig hoorspecialist in de Regio Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Wijk aan Zee, IJmuiden, Castricum en omstreken.

Bent u slecht ter been of graag onafhankelijk? Laat u dan ophalen en thuisbrengen door onze taxiservice. Op verzoek kunnen wij een hoortest ook bij u thuis afnemen.