het gehoor
komt stap
voor stap
weer
op niveau

In Nederland kampen gemiddeld 1,5 miljoen mensen met een hoorprobleem. Slechts 33 procent maakt gebruik van een hoortoestel. De drempel om een hoorapparaat te dragen is voor veel mensen hoog. Dit komt enerzijds door het imago van een het hoorapparaat, anderzijds door gebrekkige informatie en financiële barrières.

Kees Horen vindt het belangrijk om uw onzekerheden en barrières weg te nemen door in een open gesprek met u de mogelijkheden voor gehoorrevalidatie te bespreken. Samen gaat u op zoek naar een passende hooroplossing die geschikt is voor hoorverlies en past bij uw wensen. De hoorapparaten die uiteindelijk worden gekozen kunt u vrijblijvend proberen en worden tijdens de proefperiode steeds beter op uw gehoor afgesteld tot de meest ideale situatie wordt bereikt. Kees Horen werkt met velen hoortoestel merken waardoor de keuze uit verschillende hoortoestellen ruim is en de meeste recente techniek voor u beschikbaar is. Hebben wij u interesse gewekt om een proefperiode te starten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Via onderstaande link kunt u alvast meer informatie vergaren wat betreft de vergoedingsmogelijkheden van een hoortoestel. 
Wist u dat het hebben van een restitutiepolis u vrije keuze geeft in zorg en u hierdoor meer mogelijkheden heeft m.b.t. de vergoeding bij de aanschaf van een nieuwe hoortoestel. Iedere zorgverzekeraar biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen een naturapolis en een restitutiepolis, bij een restitutiepolis bent u volledig vrij om uw eigen zorgverlener te kiezen en krijgt u ook bij niet gecontracteerde zorgverleners een hogere vergoeding. Wanneer u beschikt over een restitutiepolis zijn er ook mogelijkheden voor vergoeding voor hoortoestellen buiten de categoriën 1 t/m 5. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Wat is een restitutiepolis?

Independer

Kees Horen heeft ook een Taxi Service en komt ook bij u thuis. 

Klik hier voor meer informatie over deze service.

Kees Horen is aangesloten bij Stichting Hoorprofs, deze stichting maakt zich sterk voor de zelfstandige audiciens, die met passie het vak uitvoeren, merkonafhankelijk zijn en altijd de allerbest hoorzorg leveren.  
           
   

 

Kees Horen werkt o.a. samen met onderstaande zorgverzekeraars:
Zilveren Kruis Achmea IZZ Unive VGZ Agis De Friesland DSW Zorg en Zekerheid Iza Interpolis IAK Menzis ONVZ FBTO Zekur.png Bewuzt.png