Whats New?

Nieuws uit de Hoorbranche:

14 mei 2020

De 1.5 meter samenleving:
In de huidige tijden wordt er veel van ons gevraagd als personen en als samenleving. Zo zijn we in een korte tijd omgetoverd tot de 1.5 meter samenleving en we kunnen ons al bijna niet anders meer voorstellen.
Er wordt een groot beroep gedaan op de saamhorigheid, onze creativiteit, behulpzaamheid en aanpassingsvermogen.  Ben je of ken je een hoortoesteldrager dan weet je waarschijnlijk wel dat afstand tussen gesprekspartners een belangrijke succesfactor is als het gaat om communicatie. Als je hoortoestellen draagt heb je een bereik van 1.5 meter waarin de verstaanbaarheid goed is en je dus kunt communiceren. In deze tijden van Corona en de 1.5 meter samenleving vraagt dit dus om creativiteit en misschien wel een andere aanpak voor communicatie. Om het bereik van je hoortoestellen te vergroten naar 10 meter is er hele fijne Solo apparatuur uitgevonden, hierbij is het vergroten van de afstand geen probleem meer. 
Solo apparatuur is beschikbaar voor velen hoortoesteldragers, geschikt voor alle merken hoortoestellen en wordt helemaal vergoed door uw zorgverzekeraar.
We helpen u graag aan meer informatie over deze fantastische apparatuur. 

 

 

1 oktober 2019
Najaarsactie Kees Horen:
Wij behalen erg goede resultaten met het nieuwste Phonak Marvel hoortoestel door de ongekend goede geluidskwaliteit en natuurlijk het gemak van oplaadbaar. Hierdoor stopt uw hoortoestel nooit meer onverwacht en hoeft u ook geen reserve batterijen meer bij u te dragen. Ook de mogelijkheid om uw mobiele telefoon rechtstreeks te koppelen met de hoortoestellen geeft een unieke bel-ervaring. Het Kees Horen team adviseert u graag nader over dit nieuwe multifunctionele wonder. Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van een mooie korting! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

1 november 2018
Phonak Marvel - Multifunctioneel wonder
Vanaf november 2018 is de nieuwste Phonak Marvel beschikbaar. Een multifunctioneel wonder. 
-Directe connectiviteit met iphone en of smartphone
-Oplaadbaar (voorzien van lithium accu)
-Directe verbinding met roger apparatuur (solo apparatuur)
-Volledig automatisch

Phonak Marvel

De Phonak Marvel is geheel vrijblijvend te proberen bij ons. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.  

April 2017
Kleinste Phonak titanium hoortoestellen

Het kleinste op maat gemaakte hoortoestel is nu beschikbaar in een titanium uitvoering. Super sterk en licht!
Doordat titanium 15 keer sterker is dan acrylaat, wordt het mogelijk om behuizingen te produceren die slechts 0,2 mm dik zijn. Dit is maar liefst 50% dunner dan de behuizing van onze huidige op maat gemaakte hoortoestellen. Dankzij een aanzienlijk dunnere behuizing en elektronische componenten die wel 60% kleiner zijn, hebben we de mogelijkheid om de Virto B-Titanium 26% kleiner te maken dan zijn voorganger.

 


......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Maart 2017

Informatieavond werkplekaanpassing
Donderdag 30 maart 2017 - 19.30 uur

Kees Horen organiseert op donderdag 30 maart a.s. een informatieavond speciaal voor cliënten die actief zijn in het arbeidsproces om te informeren over de nieuwste aanvullende hoorhulpmiddelen. Graag nodigen we u hiervoor uit.

Goed horen en verstaan op het werk zijn van groot belang voor ieder mens, maar in het bijzonder voor hoortoesteldragers. Omgevingslawaai en afstand tot de spreker hinderen het spraakverstaan, u herkent dit vast wel. Echter soms is een goed ingesteld hoortoestel alleen niet voldoende, en kunt u wel wat onder-steuning gebruiken bij het vergaderen of het telefoneren. Herkent u zich hierin? Dan is deze avond een aanrader voor u! De Roger Table Mic en Roger Pen van Phonak worden gedemonstreerd door hun product specialist. 

De avond wordt georganiseerd in Beverwijk en start om 19:30 uur. U kunt zich aanmelden door te antwoorden op deze email. Het is mogelijk uw partner mee te nemen, geeft u dat ook even aan in uw email? De avond is kosteloos.
Graag zien we u donderdag 30 maart a.s. om 19:30 uur op Dellaertlaan 6 te Beverwijk!


.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Maart 2017
Zwemdopjes op maat

Wist u dat u bij ons zwemdopjes op maat kan laten maken voor slechts €35,- per set.
Zwemdopjes op maat kunt u gebruiken bij gevoelige oren, ontstekingen en oren met buisjes ter voorkoming van water wat de gehoorgang kan infecteren.
De zwemdopjes sluiten de gehoorgang af zodat water buiten het oor wordt gehouden. KNO artsen raden zwemdopjes vaak aan bij gevoelige oren voor ontstekingen, trommelvlies perforatie of watersporters.
Zorgeloos met vakantie of naar zwemles? Maak dan snel een afspraak voor het aanmeten van deze zwemdopjes.

............................................................................................................................................................................................................................................


Januari 2017

Ervaring van de nieuwe Oticon OPN

Hoor beter, onthoud mee, met minder inspanning.
Kom bij ons langs om de nieuwe Oticon OPN hoortoestellen vrijblijvend te proberen.


............................................................................................................................................................................................................................................

Phonak oktober 2016 

Met trots kondigen wij de Phonak Audéo™ B-R aan: het eerste hoortoestel ooit dat een speciaal ontwikkelde, geïntegreerde, oplaadbare lithium-ionbatterij bevat, die u 24 uur* hoorgenot biedt op één accu.

 

 Met Audéo B-R kunt u genieten van:

http://rabx4.de/mailings/phonak/vorlage/akustiker/bilder/bullet.jpg

24 uur* lang horen op één accu

   

 

http://rabx4.de/mailings/phonak/vorlage/akustiker/bilder/bullet.jpg

het snelst oplaadbare, langst te gebruiken oplaadbare hoortoestel

   

 

http://rabx4.de/mailings/phonak/vorlage/akustiker/bilder/bullet.jpg

het nooit meer hoeven verwisselen van wegwerpbare batterijen

   

 

http://rabx4.de/mailings/phonak/vorlage/akustiker/bilder/bullet.jpg

een baanbrekende, ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij