Whats New?

Widex Servicedag

donderdag 18 augustus
Bring a friend en krijg een lekkere verrassing
Phonak Paradise Life

Als eerste water- en zweetbestendige* oplaadbare hoortoestel ter wereld combineert Audéo Life de hoorprestaties van Audéo Paradise met een robuuste nieuwe behuizing die extra bescherming biedt tegen water en zweet.  Audéo Life levert een helder, natuurlijk geluid1 en kan ondergedompeld worden tot in 50 cm zoet, zwembad- of zout water. Met Audéo Life weet u zeker dat u alles uit het leven kunt halen.

  • Waterbestendig+*
  • Bijhouden van gezondheidsgegevens**
  • Oplaadbaar 
  • Helder, natuurlijk geluid1
  • Slimme apps
  • Universele connectiviteit met smartphones, tv, Roger en meer
  • Meerdere Bluetooth®-verbindingen
  • Tap Control voor eenvoudige toegang tot Bluetooth-functies

Audéo Life waterdichte oplaadbare hoortoestellen met universele verbinding en bijhouden van gezondheidsgegevens 

Phonak Audéo™ Paradise

Niets klinkt als het geluid van Paradise

Audéo Paradise is opgebouwd uit gloednieuwe hardware, levert sterke hoorprestaties en bevat verschillende geavanceerde functies. Het resultaat?

Een hoortoestel dat een ongeëvenaarde hoorervaring biedt:

De Phonak Audéo Paradise is verkrijgbaar bij Kees Horen, vraag team Kees Horen om meer informatie of klik hier om direct contact op te nemen. 

Op de website van Phonak is meer informatie te vinden over deze nieuwe technologie, klik hier voor meer informatie.

Nieuws uit de Hoorbranche:
14 mei 2020

De 1.5 meter samenleving:
In de huidige tijden wordt er veel van ons gevraagd als personen en als samenleving. Zo zijn we in een korte tijd omgetoverd tot de 1.5 meter samenleving en we kunnen ons al bijna niet anders meer voorstellen.

Er wordt een groot beroep gedaan op de saamhorigheid, onze creativiteit, behulpzaamheid en aanpassingsvermogen.  Ben je of ken je een hoortoesteldrager dan weet je waarschijnlijk wel dat afstand tussen gesprekspartners een belangrijke succesfactor is als het gaat om communicatie. Als je hoortoestellen draagt heb je een bereik van 1.5 meter waarin de verstaanbaarheid goed is en je dus kunt communiceren. In deze tijden van Corona en de 1.5 meter samenleving vraagt dit dus om creativiteit en misschien wel een andere aanpak voor communicatie. Om het bereik van je hoortoestellen te vergroten naar 10 meter is er hele fijne Solo apparatuur uitgevonden, hierbij is het vergroten van de afstand geen probleem meer. 
Solo apparatuur is beschikbaar voor velen hoortoesteldragers, geschikt voor alle merken hoortoestellen en wordt helemaal vergoed door uw zorgverzekeraar.
We helpen u graag aan meer informatie over deze fantastische apparatuur.