lang leve
het gehoor

Kees Slop is afgestudeerd audicien. Na jarenlange ervaring in de detailhandel en levensmiddelenindustrie besloot Kees enige jaren geleden dat hij het roer om wilde gooien. Als gediplomeerd sportmasseur zette hij zich al jaren in om de gezondheid van mensen te verbeteren en het welzijn te stimuleren. De stap naar audicien kwam dan ook vanuit zijn behoefte om meer te betekenen voor de gezondheid en het welzijn van mensen en een helpende hand te bieden. Na meerdere jaren werkervaring als gehoorspecialist, in Beverwijk, Heemskerk en omstreken en vier jaar studeren rondde Kees in 2013 de studie voor audicien succesvol af. 

Kees Horen is een jonge onderneming en bestaat sinds 2013. Kees wordt ondersteund door Dieuwertje Slop, zij is mede-eigenaar en Triage Audicien. Daarnaast ook verantwoordelijk voor klantcontact, eerstelijns hulp en support en regelt alles omtrent het declareren van uw hoortoestellen.

Een bekend gezicht binnen Kees Horen is: Esther Zentveld. Esther is audicien assistent en komt u tegen in onze winkel en staat telefonisch voor u klaar bij het beantwoorden van al uw vragen. Ook Esther is verantwoordelijk voor klantcontact, eerstelijns hulp en support en een super gastvrouw.

Een nieuw gezicht en aanwinst binnen Kees Horen is Dries Slop. Dries is het vierde familielid binnen Kees Horen en ook hij is enthousiast geraakt over het mooie vak audicien. In Februari 2018 is hij gestart met de opleiding tot triage audicien en de verwachting is dat ook Dries over twee jaar alle kneepjes van het vak beheerst.

Het gehele team van Kees Horen zet zich in om constant op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van horen en hoortoestellen. Ieder jaar volgen zij dan ook meerdere cursussen en trainingen om u van de nieuwste informatie te kunnen voorzien.

Kees Horen is een familiebedrijf en gevestigd aan de Dellaertlaan 6 te Beverwijk en onderdeel van het gezondheidscentrum Wijkerbaan. Kees Horen is uw audicien voor de regio Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Wijk aan Zee, Velsen en omstreken. Wanneer noodzakelijk is het ook mogelijk dat wij bij u aan huis komen. Wanneer dit gewenst is kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier om een afspraak te maken of om een vraag te stellen aan Dieuwertje of Kees.