lang leve
het gehoor

Kees Horen is een jong familiebedrijf en is opgericht in 2013. 

Kees Horen is opgericht door Kees Slop. Na jarenlange ervaring in de detailhandel en levensmiddelenindustrie besloot Kees enkele jaren geleden dat hij het roer om wilde gooien. Als gediplomeerd sportmasseur zette hij zich al jaren in om de gezondheid van mensen te verbeteren en het welzijn te stimuleren. De stap naar audicien kwam dan ook vanuit zijn behoefte om meer te betekenen voor de gezondheid en het welzijn van mensen en een helpende hand te bieden. Na meerdere jaren werkervaring als gehoorspecialist, in Beverwijk, Heemskerk en omstreken rondde Kees in 2013 de studie voor audicien succesvol af. Kees heeft recent de leiding van het bedrijf overgedragen aan Dieuwertje om zo te kunnen genieten van wat meer (welverdiende) vrije tijd. Hij is nog regelmatig in de zaak te vinden om te helpen waar hij kan. 

Dieuwertje Slop (dochter van Kees) is sinds enkele jaren actief binnen de onderneming als triage audicien. Zij heeft veel passie en gegrond enthousiasme voor het vak en is van plan de komende jaren met Kees Horen zo goed mogelijk te werken aan het intensiveren van al het contact met klanten en het bieden van zo kwalitatief mogelijke service. 

Dries Slop (zoon van Kees en broer van Dieuwertje) is de nieuwste aanwinst binnen Kees Horen en het vierde familielid dat enthousiast geworden is over het mooie vak audicien. Dries heeft de opleiding voor audicien eind 2019 met succes afgerond en is nu volleerd audicien. 

Het team van Kees Horen zet zich continu in om op de hoogte te zijn en te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van horen en hoortoestellen. Ieder jaar volgen zij dan ook meerdere cursussen en trainingen om u van de nieuwste informatie te kunnen voorzien.

Kees Horen is gevestigd aan de Dellaertlaan 6 te Beverwijk en onderdeel van het gezondheidscentrum Wijkerbaan. Kees Horen is uw audicien voor de regio Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Wijk aan Zee, Velsen en omstreken. Wanneer noodzakelijk is het ook mogelijk dat wij bij u aan huis komen. Wanneer dit gewenst is kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier om een afspraak te maken of om een vraag te stellen aan het team van Kees Horen.